Grosir CJX2-4011 (LC1-D4011) contactor pabrik AC lan manufaktur | Taiquan Electric
Have a question? Give us a call: 86-13806605444

CJX2-4011(LC1-D4011) AC Contactor

Short Description:

gambaran umum: CJX2-D seri AC contactor cocok kanggo nggunakake ing sirkuit nganti dirating voltase 660VAC 50Hz utawa 60Hz, dirating saiki nganti 620A, kanggo nggawe, bejat, kerep miwiti & Ngontrol motor AC. Gabungan karo pemblokiran kontak tambahan, poto tundha & mesin-interlocking piranti etc, iku dadi contactor tundha, mechanical contactor Interlocking, lintang-delta wiwitan. Kanthi relay termal, digabungake menyang wiwitan elektromagnetik. The produc ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    gambaran umum:

    dasdas (3)

    CJX2-D seri AC contactor cocok kanggo nggunakake ing sirkuit nganti dirating voltase 660VAC 50Hz utawa 60Hz, dirating saiki nganti 620A, kanggo nggawe, bejat, kerep miwiti & Ngontrol motor AC. Gabungan karo pemblokiran kontak tambahan, poto tundha & mesin-interlocking piranti etc, iku dadi contactor tundha, mechanical contactor Interlocking, lintang-delta wiwitan. Kanthi relay termal, digabungake menyang wiwitan elektromagnetik. Produk tundhuk karo IEC60947-4.

     

    panjelasan Model:

    fsafas (4)

    specifications:

    jeneng

    CJX2-D (LC1-D) AC contactor

    model

    D09

    D12

    D18

    D25

    D32

    D40

    D50

    D65

    D80

    D95

     

    dirating apa

    Saiki (A)

     

    380V

    AC3

    9

    12

    18

    25

    32

    40

    50

    65

    80

    95

    AC4

    3,5

    5

    7.7

    8.5

    12

    18,5

    24

    28

    37

    44

     

    660V

    AC3

    6.6

    8.9

    12

    18

    21

    34

    39

    42

    49

    49

    AC4

    1.5

    2

    3.8

    4.4

    7.5

    9

    12

    14

    17,3

    21,3

    AC3 Kapasitas

    Saka phase 3

    Bajing-kandhang

    Motor AC3

    (KW)

    220 / 230v

    2.2

    3

    4

    5.5

    7.5

    11

    15

    18,5

    22

    25

    380 / 400v

    4

    5.5

    7.5

    11

    15

    18,5

    22

    30

    37

    45

    415v

    4

    5.5

    9

    11

    15

    22

    25

    37

    45

    45

    500v

    5.5

    7.5

    10

    15

    18,5

    22

    30

    37

    55

    55

    660 / 690v

    5.5

    7.5

    10

    15

    18,5

    30

    33

    37

    45

    55

    Dirating saiki panas (A)

    20

    20

    32

    40

    50

    60

    80

    80

    125

    125

     

    urip Listrik

    AC3 x 10 4

    100

    100

    100

    100

    80

    80

    60

    60

    60

    60

    AC4 x 10 4

    20

    20

    20

    20

    20

    15

    15

    15

    10

    10

    urip Teknik x 10 4

    1000

    1000

    1000

    1000

    800

    800

    800

    800

    600

    600

     

    Nomer contactors

    3P + NO  

    3P + NC + NO

    3P + NC

    Ukuran & Mounting Size:

    model

    A

    B

    C

    D

    e

    a

    b

    Φ

    CJX2-D09 ~ 12 47 76 82 113 133 34/35 50/60 4.5
    CJX2-D18 47 76 87 118 138 34/35 50/60 4.5
    CJX2-D25 57 86 95 126 146 40 48 4.5
    CJX2-D32 57 86 100 131 151 40 48 4.5
    CJX2-D40 ~ 65 77 129 116 145 165 40 100/110 6.5
    CJX2-D80 ~ 95 87 129 127 175 195 40 100/110 6.5

     

    dasdas (5)

    Standard Control Circuit voltase

    Coil volt (V)

    24

    48

    220

    240

    400

    440

    660

    50Hz

    B5

    E5

    M5

    U5

    V5

    R5

    Y5

    60Hz

    B6

    E6

    M6

    U6

    -

    R6

    -

    50 / 60Hz

    B7

    E7

    M7

    U7

    V7

    R7

    -


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    WhatsApp Online Chat !