Have a question? Give us a call: 86-13806605444

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1.What punika OEM?

OEM lan acronym kanggo Original Equipment Manufacturer. Makna dhasar kerja sama produksi lisènsi, umum dikenal minangka "Manufaktur kontrak" produk .OEM sing Ngatur-digawe kanggo manufaktur account, lan mung jeneng account bisa digunakaké produksi, lan jeneng produsen dhewe bisa tau digunakake kanggo produksi.

2.What iku jumlahe minimal kanggo produk OEM?

Jumlahe Minimal 1k. Gumantung marang desain sing dibutuhake, biaya bisa beda-beda Ngartekno. Takon kita kanggo informasi luwih.

3.How aku mesen?

Sampeyan kudu ngomong model rinci, jumlahe, banjur kita bakal nggawe Pi kanggo sampeyan.

4. Carane mbayar?

Sampeyan bisa mbayar kanthi PayPal. Utawa mbayar kanthi transfer bank, Uni kulon (bakal generate Pi karo akun).

5.How kanggo kapal barang?

We ndhukung loro jinis couriers:

wektu kapal Murah lan dawa, kayata China Post Kadhaftar Air Mail, e Paket.

kurir Commercial lan wektu kapal cepet, kayata DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, e-EMS.

Uga ndhukung dening segara utawa udhara.

6. Nalika sampeyan bakal kapal barang?

We kudu akeh barang ing Simpenan, yen ora ing Simpenan, wektu pangiriman biasané kurang saka siji minggu. Yen urgent ing barang, sampeyan bisa hubungi kita pisanan.

7.Can aku supaya siji Piece kanggo sampel utawa supaya nyoba kurang saka MOQ kanggo nyoba kualitas?

Ya, muaturun mriksa sampel sadurunge supaya.

8. May aku duwe Katalog Panjenengan?

Ya, sampeyan bisa email kanggo kita kanggo njupuk katalog. Uga, sampeyan bisa bukak situs web kita: www.controllermeter.com  kanggo rincian liyane.

9. Apa istilah pembayaran?

Pembayaran <= 3000USD, 100% ing advance. Pembayaran> = 3000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman. Ing kahanan khusus, kita bisa nyetel miturut kahanan nyata.

10. Pitakonan Liyane?

If you have any other question, please contact us directly, our email is [email protected]

meter.com.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !