Grosir XMTD-8000 Intelligent suhu pabrik Regulator lan manufaktur | Taiquan Electric
Duwe pitakonan? Menehi kita telpon: 86-13806605444

XMTD-8000 Intelligent suhu Regulator

Short Description:

gambaran umum: 8000 seri pinter (suhu) tampilan pengatur adopts sirkuit gedhe-ukuran. Wis ngisor fitur: dhuwur akurasi, kinerja efek ora kekiro kuwat, dhuwur linuwih, instalasi trep, maca cetha, ora parallax, pengamatan long-distance lan ing. Prodhuk iki digunakake digunakake ing industri akeh, kayata: industri kimia, industri cahya, textile, Metallurgy, sandhangan, perawatan panas, fermentasi, gula, vulkanisasi karet lan ing, lan iku bisa ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    gambaran umum:

    safasf (4)

    8000 seri pinter (suhu) pengatur tampilan adopts sirkuit terpadu gedhe-ukuran. Wis ngisor fitur: dhuwur akurasi, kinerja efek ora kekiro kuwat, dhuwur linuwih, instalasi trep, maca cetha, ora parallax, pengamatan long-distance lan ing. Prodhuk iki digunakake digunakake ing industri akeh, kayata: industri kimia, industri cahya, textile, Metallurgy, sandhangan, perawatan panas, fermentasi, gula, vulkanisasi karet lan ing, lan iku bisa ngukur suhu ing sawetara -100xFF ~ + 1600xFF lan kanthi otomatis ngontrol.

     

    specification Product:

    sinyal input K, E, J, S, tipe B thermocouple, PT100, Cu50 jinis termal resistance, voltase standar, resistance, 0-10ma saiki sinyal 4-20ma linear
    akurasi ± 1% FS + 1 digit utawa ± 0,5% FS + 1 digit
    jinis imbuhan ON jinis / OFF Two ngalih, pedhot-pedhot PID, dadi PID
    output Control kontak Relay, micu sinyal voltase SSR, output DC4-20mA saiki, Single - bidirectional thyristor nul-crossing pemicu pulsa, siji - phase loro-cara phase thyristor - shift pemicu pulsa
    output weker kontak relay
    sumber daya apa AC220V ± 10% (50 / 60Hz)

     

    opsi Size:

    model

    ukuran njaba (W x H x D)

    ukuran bolongan

    XMTG-8 □□□

    48 x 48 x 110 (mm)

    45 x 45 (mm)

    XMTE-8 □□□

    48 x 96 x 110 (mm)

    45 x 92 (mm)

    XMTD-8 □□□

    72 x 72 x 110 (mm)

    68 x 68 (mm)

    XMTA-8 □□□

    96 x 96 x 110 (mm)

    92 x 92 (mm)

    XMT-8 □□□

    80 x 160 x 80 (mm)

    76 x 152 (mm)

    Ujar: simbol "□" nggantosi fungsi sing perlu, monggo waca panjelasan ing ngisor iki.

     

    panjelasan Model:

    XMT □ -8 □ □ □

               ①            

    ① Ukuran: A: 96 × 96 D: 72 × 72 E: 48 × 96 G: 48 × 48

    setelan ngetik:  

    0: loro ngalih jinis 2: telung ngalih jinis  

    4: Output kejut listrik dadi PID 5: Output pemicu SSR pedhot PID 

    6: shift phase phase Single dadi PID

    7: Single phase nul - crossing njalari SCR pedhot PID

    8: Three phase nul-crossing njalari SCR pedhot PID    

    9: dadi imbuhan PID (4-20mA)

    jinis weker: 0: ora weker 1: ndhuwur Absolute Nilai weker

    2: Absolute ngisor nilai weker

    3: Nilai ndhuwur lan ngisor Absolute weker

      Distribution sensor type:

    1: thermocouple 2: termal resistance 3: saiki standar  

    4: resistance sinyal 5: saiki 0-10mA 6: saiki 4-20mA


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    WhatsApp Online Chat !