Borongan CD401 Digital Témbongkeun PID calakan Suhu pabrik controller sarta pabrik | Taiquan Electric
Gaduh pertanyaan? Masihan urang sauran: 86-13806605444

CD401 Digital Témbongkeun PID calakan Suhu controller

Pondok Description:

General description : CD series intelligent (temperature) display regulator adopts 8-bit single-chip high reliability, a variety of sensors freely input, and it adopts a wide range of switching power supply. The product’s performance indicators, input style, control function and the installation size are fully compatible with the i mported intelligent digital temperature controller. CD series intelligent meters, having the latest fuzzy control and combining with advanced PID adjustment...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran umum:

    CD401 (1)

    CD runtuyan calakan (suhu) regulator tampilan adopts 8-bit single-chip

    réliabilitas tinggi, rupa-rupa sensor kalawan bébas input, sarta eta adopts rupa-rupa

    ngaganti catu daya. indikator kinerja produk urang, gaya input, kontrol

    fungsi jeung ukuranana instalasi nu sapinuhna cocog sareng nu abdi mported calakan

    controller hawa digital. CD runtuyan méter calakan, ngabogaan panganyarna Fuzzy

    kontrol jeung ngagabungkeun jeung algoritma adjustment PID canggih, persis kontrol

    objék dikawasa.

     

    pilihan ukuranana:

    model

    Ukuran éksternal (W x H x D)

    ukuran liang

    CD101 □□□ - □□ * □□□ 

    48x48x80 (mm)

    45 x 45 (mm)

    CD401 □□□ - □□ * □□□ 

    48x96x75 (mm)

    45 x 92 (mm)

    CD701 □□□ - □□ * □□□ 

    72x72x75 (mm)

    68 x 68 (mm)

    CD901 □□□ - □□ * □□□ 

    96x96x75 (mm)

    92 x 92 (mm)

    Katerangan: dina simbol "□" ngagambarkeun naon fungsi nu peryogi, mangga tingal katerangan di handap.

     

    katerangan model:

    CD □ 01 □ □ □ - □ □ * □ □ - □

            ① ② ③ ④ ⑤ ⑥ ⑦ ⑧ ⑨

     ①   Standard sizes:  1(48x48x80mm)、4(48x96x75mm)

                    7 (72x72x75mm), 9 (96x96x75mm)

    ② Control gaya: F: Peta PID jeung kalkulus otomatis (ngabalikeun Peta)

    D: Peta PID jeung kalkulus otomatis (aksi positif)

    ③ gaya Input: thermocouple: K, J, R, S, B, E, T, N, W5Re / W26Re, PLII, U, L,

    lalawanan termal Pt100, JPt100

    ④ rentang Témbongkeun:

    tipe input

    rentang tampilan input

    kode

     

    tipe input

    rentang tampilan input

    kode

    K

    0 ~ 200 ℃

    K 01

     

    S

    0 ~ 1600 ℃

    S 01

    0 ~ 400 ℃

    K 02

     

    0 ~ 1769 ℃

    S 02

    0 ~ 600 ℃

    K 03

     

    B

    400 ~ 1800 ℃

    B 01

    0 ~ 800 ℃

    K 04

     

    0 ~ 1820 ℃

    B 02

    0 ~ 1200 ℃

    K 06

     

    E

    0 ~ 800 ℃

    E 01

    J

    0 ~ 200 ℃

    J 01

     

    0 ~ 1000 ℃

    E 02

    0 ~ 400 ℃

    J 02

     

    J

    -199,90 ~ + 649.0 ℃

    D 01

    0 ~ 600 ℃

    J 03

     

    -199,90 ~ + 200.0 ℃

    D 02

    0 ~ 800 ℃

    J 04

     

    -100,0 ~ + 200.0 ℃

    D 05

    0 ~ 1200 ℃

    J 06

     

    0,0 ~ + 200.0 ℃

    D 08

    Urang Sunda

    0 ~ 1600 ℃

    J 01

     

    0,0 ~ + 500.0 ℃

    D 10

    ⑤   The first control output: (OUT1)(Heating side)

    M: relay kontak kaluaran 8: kaluaran Ayeuna (DC4-20mA)

    V: kaluaran tegangan pulsa G: tube kontrol Thyristor ngajalankeun kalawan kaluaran pemicu

    T: Thyristor kaluaran tube kontrol

    ⑥   Kaduana kaluaran kontrol: (OUT2) (cooling samping) * 2

    Taya tanda: lamun peta kontrol nya F atawa C

    M: relay kontak kaluaran 8: kaluaran Ayeuna (DC4-20mA)

    V: kaluaran tegangan pulsa T: kaluaran Thyristor tube kontrol

    ⑦   alarem Kahiji (ALAM1)

    N: euweuh alarem A: wates Upper alarem simpangan

    B: Handap wates alarem simpangan C: Upper sarta wates handap simpangan alarem

    W: Handap-wates diatur nilai alarem H: wates Upper nilai kaluaran alarem

    ⑧   alarem Kadua (Alam) * 2 (eusi sarua jeung alarm frist)

    J: Handap kaluaran nilai alarem V: Upper nilai set alarem

    ⑨   fungsi Komunikasi:

    N: euweuh fungsi komunikasi 5: RS-485 (sistem sambungan kabel ganda)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat !