Borongan CJX2-32N pabrik Contactor Anyar Tipe AC na pabrik | Taiquan Electric
Have a question? Give us a call: 86-13806605444

CJX2-32N New Type AC Contactor

Pondok Description:

General description : CJX2-DN series AC Contactors are suitable for frequency 50/60Hz, rated insulation voltage up to 1000V, rated operation current 9-150A under AC-3 duty. It is mainly used for making and breaking electric circuits at a long distance & for frequent starting, stopping & controlling AC Motors. It is used in combination with thermal relay to compose a magnetic motor starter. The products comply with IEC60947-4.   Model explanation:   Specifications: Name CJX2-DN ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran umum:

    dnjfxnd (4)

    runtuyan CJX2-DN AC Contactors anu cocog pikeun frékuénsi 50 / 60Hz, dipeunteun insulasi tegangan nepi ka 1000V, dipeunteun operasi 9-150A ayeuna handapeun AC-3 tugas. Ieu utamana dipaké pikeun nyieun sarta megatkeun sirkuit listrik dina jarak lila & pikeun sering awal, stopping & ngadalikeun AC motor. Hal ieu dipaké dina kombinasi kalayan relay termal mun nyusun motor starter magnét. Produk matuh IEC60947-4.

     

    katerangan model:

    fsafas (1)

     

    spésifikasi:

    nami

    CJX2-DN (LC1-D tipe New) AC Contactor

    model

    CJX2-09N

    CJX2-12N

    CJX2-18N

    CJX2-25N

    CJX2-32N

     Dipeunteun Ayeuna (A) Ie max AC-3 (Ue≤440V)

    9

    12

    18

    25

    32

    Ie AC-1 (0≤60 ℃)

    25

     

    32

    40

    50

    Jumlah kutub

    3

    3

    4

    3

    3

    4

    3

      

     

    kakuatan operasional dipeunteun di AC-3 (KW)

    220 / 240V

    2.2

    3

    4

    5,5

    7,5

    380 / 400V

    4

    5,5

    7,5

    11

    15

    415 / 440V

    4

    5,5

    9

    11

    15

    500V

    5,5

    7,5

    10

    15

    18,5

    660 / 690V

    5,5

    7,5

    10

    15

    18,5

    1000V

    -

    -

    -

    -

    -

    kontak bantu Rentang Wanadri nepi ka 4 N / C atawa N / O sakedapan, nepi ka 1N / O + 1N / C waktos reureuh na nepi ka 2 N / O atawa N / C kontak ditangtayungan sarta 2 terminal continuity layar
    manual cocog atanapi otomatis termal relays overload kelas 10A 0.1 ... 10A 0,10 ... 13A 0,10 ... 18A 0,10 ... 32A 0,10 ... 38A
    kelas 20 2.5 ... 10A 2.5 ... 13A 2.5 ... 18A 2.5 ... 32A

    -

    modul pakakas panekannan (dc na konsumsi low contactors geus diwangun-di suprési ngawatesan dioda salaku baku) Varistor

    dioda

    -

    -

    -

    -

    -

    circuit RC

    puncak Bidirectional

     

     

     

     

     

     

     

    relay

    Interfaces Relay + fungsi override

    ••

    kaayaan padet

    tipe Contactor rujukan

    ~ Atanapi === 3P

    CJX2-09N

    CJX2-12N

    CJX2-18N

    CJX2-25N

    CJX2-32N

    ~ 4-P

    -

    CJX2-12N

    -

    CJX2-25N

    -

    === 4P

    -

    CJX2-12N

    -

    CJX2-25N

    -

    Reversing tipe contactor rujukan

     

    ~ 3P

    CJX2-09N

    CJX2-12N

    CJX2-18N

    CJX2-25N

    CJX2-32N

    === 3P

    CJX2-09N

    CJX2-12N

    CJX2-18N

    CJX2-25N

    CJX2-32N

    ~ 4P

    -

    CJX2-12N

    -

    CJX2-25N

    -

    === 4P

    -

    CJX2-12N

    -

    CJX2-25N

    -

     

     

    nami

    CJX2-DN (LC1-D tipe New) AC Contactor

    model

    CJX2-40N

    CJX2-50N

    CJX2-65N

    CJX2-80N

    CJX2-95N

     Dipeunteun Ayeuna (A) Ie max AC-3 (Ue≤440V)

    40

    50

    65

    80

    95

    Ie AC-1 (0≤60 ℃)

    60

    80

     

    125

     
    Jumlah kutub

    3

    4

    3

    3

    4

    3

    4

    3

      

     

    kakuatan operasional dipeunteun di AC-3 (KW)

    220 / 240v

    11

    15

    18,5

    22

    25

    380 / 400v

    18,5

    22

    30

    37

    45

    415 / 440V

    22

    25/30

    37

    45

    45

    500v

    22

    30

    37

    55

    55

    660 / 690v

    30

    33

    37

    45

    45

    1000

    22

    30

    37

    45

    45

    kontak bantu Rentang Wanadri nepi ka 4 N / C atawa N / O sakedapan, nepi ka 1N / O + 1N / C waktos reureuh na nepi ka 2 N / O atawa N / C kontak ditangtayungan sarta 2 terminal continuity layar
    manual cocog atanapi otomatis termal relays overload kelas 10A 17 ... 50A 17 ... 70A 17 ... 80A 17 ... 104A 17 ... 104A
    kelas 20 17 ... 40A 17 ... 65A 17 ... 70A 17 ... 80A

     

    modul pakakas panekannan (dc na konsumsi low contactors geus diwangun-di suprési ngawatesan dioda salaku baku) Varistor

     

    dioda

     

    circuit RC

     

    puncak Bidirectional

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    relay

    Interfaces Relay + fungsi override

    ••

    kaayaan padet

    tipe Contactor rujukan

    ~ Atanapi === 3P

    CJX2-40N

    CJX2-50N

    CJX2-65N

    CJX2-80N

    CJX2-95N

    ~ 4-P

    CJX2-40N

    -

    CJX2-65N

    CJX2-80N

    -

    === 4P

    CJX2-40N

    -

    CJX2-65N

    CJX2-80N

    -

    Reversing tipe contactor rujukan

     

    ~ 3P

    CJX2-40N

    CJX2-50N

    CJX2-65N

    CJX2-80N

    CJX2-95N

    === 3P

    -

    -

    -

    -

    -

    ~ 4P

    CJX2-40N

    -

    CJX2-65N

    CJX2-80N

    -

    === 4P

    -

    -

    -

    -

    -

     

    Baku Control Circuit tegangan

    Coil volt (V)

    24

    42

    48

    110

    220

    230

    240

    380

    400

    415

    440

    500

    660

    50Hz

    B5

    D5

    É5

    F5

    M5

    P5

    U5

    Q5

    V5

    N5

    R5

    S5

    Y5

    60HZ

    B6

    D6

    E6

    F6

    M6

    -

    U6

    Q6

    -

    -

    R6

    -

    -

    50 / 60Hz

    B7

    D7

    E7

    F7

    M7

    P7

    U7

    Q7

    V7

    N7

    R7

    -

    -

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat !