Borongan XMTD-8000 calakan Suhu pabrik regulator sarta pabrik | Taiquan Electric
Gaduh pertanyaan? Masihan urang sauran: 86-13806605444

XMTD-8000 calakan Suhu regulator

Pondok Description:

pedaran umum: 8000 serial calakan (suhu) tampilan regulator adopts circuit terpadu badag skala. Geus di handap fitur: akurasi tinggi, kinerja seismik kuat, reliabiliti tinggi, instalasi merenah, bacaan jelas, teu parallax, observasi jarak jauh jeung saterusna. produk kasebut loba dipaké dina loba industri, kayaning: industri kimia, industri lampu, tékstil, metallurgy, pakean, perlakuan panas, fermentasi, gula, vulkanisasi karét jeung saterusna, sarta mémang ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran umum:

    safasf (4)

    8000 serial calakan (suhu) regulator tampilan adopts circuit terpadu badag skala. Geus di handap fitur: akurasi tinggi, kinerja seismik kuat, reliabiliti tinggi, instalasi merenah, bacaan jelas, teu parallax, observasi jarak jauh jeung saterusna. produk kasebut loba dipaké dina loba industri, kayaning: industri kimia, industri lampu, tékstil, metallurgy, pakean, perlakuan panas, fermentasi, gula, vulkanisasi karét jeung saterusna, sarta bisa ngukur suhu di lingkup -100xFF ~ + 1600xFF tur otomatis ngadalikeun.

     

    spésifikasi produk:

    sinyal asupan K, E, J, S, tipe B thermocouple, Pt100, Cu50 tipe termal lalawanan, tegangan baku, résistansi, 0-10ma ayeuna sinyal 4-20ma linier
    katalitian ± 1% FS + 1 angka atawa ± 0,5% FS + 1 angka
    jenis adjustment ON tipe / OFF Dua saklar, Intermittent PID, kontinyu PID
    output kontrol kontak relay, micu sinyal tegangan RSS, output DC4-20mA ayeuna, Single - bidirectional thyristor enol-pameuntasan pemicu pulsa, tunggal - fase dua arah fase thyristor - shift pemicu pulsa
    output alarem kontak relay
    catu daya Gawe AC220V ± 10% (50 / 60Hz)

     

    pilihan ukuranana:

    model

    Ukuran éksternal (W x H x D)

    ukuran liang

    XMTG-8 □□□

    48 x 48 x 110 (mm)

    45 x 45 (mm)

    XMTE-8 □□□

    48 x 96 x 110 (mm)

    45 x 92 (mm)

    XMTD-8 □□□

    72 x 72 x 110 (mm)

    68 x 68 (mm)

    XMTA-8 □□□

    96 x 96 x 110 (mm)

    92 x 92 (mm)

    XMT-8 □□□

    80 x 160 x 80 (mm)

    76 x 152 (mm)

    Katerangan: dina simbol "□" ngagambarkeun naon fungsi nu peryogi, mangga tingal katerangan di handap.

     

    katerangan model:

    XMT □ -8 □ □ □

               ①            

    ① Dimensi: A: 96 × 96 D: 72 × 72 E: 48 × 96 G: 48 × 48

    pangaluyuan ngetik:  

    0: dua saklar tipe 2: tilu saklar tipe  

    4: Kaluaran shock listrik kontinyu PID 5: Kaluaran pemicu RSS Intermittent PID 

    6: shift fase fase Single kontinyu PID

    7: Single fase enol - pameuntasan triggering SCR intermittent PID

    8: Tilu fase enol-pameuntasan triggering SCR intermittent PID    

    9: Kontinyu adjustment PID (4-20mA)

    jenis Alarm: 0: euweuh alarm 1: luhur mutlak nilai alarem

    2: absolut handap nilai alarem

    3: nilai luhur jeung handap mutlak alarem

      Distribution sensor type:

    1: thermocouple 2: termal lalawanan 3: ayeuna standar  

    4: lalawanan sinyal 5: ayeuna 0-10mA 6: ayeuna 4-20mA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat !