Gaduh pertanyaan? Masihan urang sauran: 86-13806605444

dedicated ka automation industri

Zhejiang Taiquan Electric Co., Ltd. ieu lokasina di Liushi Town of Wenzhou Kota nu kasohor Perkakas listrik. Kami produsén profésional sarta supplier of controller hawa, sensor hawa, padet relay kaayaan, silikon dikawasa regulator roltage, tampilan digital méter listrik (ac / dc ampere, ac / dc Voltmeter, fase, frékuénsi, Power, Power Factor Méter) Programmable calakan méteran, Multi-fungsi (jaringan) Power Monitor.

THE PID controller

PID controller geus ditarima sacara universal tur loba dipaké controller dina aplikasi industri alatan PID controller téh basajan, nyadiakeun stabilitas alus tur respon gancang.

wartos

  • Jul 12,19

    Professional trade show for heater

    Guangzhou International Electric Heating Technology & Equipment Exhibition is a 3 day event being held from 16th August to 18th August 2019 at the China Import & Export Fair Pazhou Complex ...
    Professional trade show for heater
  • Jun 10,19

    How to set digital temperature controller?

    1. Setting of lower limit deviation alarm: press SET key to select “SLP” and the green screen will display the value of this parameter. Select shift, increase, decrease key to SET or mo...

Desain sorangan brand

Urang ogé bisa nyadiakeun OEM jasa manufaktur pikeun konsumén sakuliah dunya.

WhatsApp Online Chat !