Grosir DH48S-2Z Digital Tampilan pabrik Wektu tundha Wektu Relay lan manufaktur | Taiquan Electric
Have a question? Give us a call: 86-13806605444

DH48S-2Z Digital Display Delay Time Relay

Short Description:

General description : DH48S adopt advanced IC and digital tube, can replace H5CN or such function products. With advantage of: • Beautiful appearance,  • Wide delay time range, • High accuracy,  • Low power consumption,  • Long life,  • Big contact rating, used for automatic control. Main technical parameters: Model DH48S-1Z DH48S-S DH48S-2Z DH48S-S-2Z DH48S-2ZH Operation Mode Single-pass Repetition or single-pass Single-pass Repetition or single-pass Single-pass ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    gambaran umum:

    dsada (4)

    DH48S nganggo majeng IC lan digital tube, bisa ngganti H5CN utawa produk fungsi kuwi. Kanthi kauntungan saka:

    • Beautiful katon, 

    • Wide sawetara wektu tundha,

    • akurasi High, 

    • konsumsi daya Low, 

    • urip Long, 

    • Big HFS kontak,

    digunakake kanggo kontrol otomatis.

    paramèter technical utama:

    model

    DH48S-1Z

    DH48S-S

    DH48S-2Z

    DH48S-S-2Z

    DH48S-2ZH

    Mode Operation

    Single-pass

    Ambalan utawa siji-pass

    Single-pass

    Ambalan utawa siji-pass

    Single-pass

    Contact Formulir

    On-tundha SPDT, karo reset & ngaso fungsi

    On-tundha DPDT

    On-tundha SPDT lan cepet SPDT

    Wektu tundha Range

    DH48S

    DH48SA

      ngalih Nilai sawetara wektu tundha ngalih Nilai sawetara wektu tundha
      H 1M-99H99M M , S 1S-99M99S
      M 1S-99M99S H , M 1M-99H99M
      S 0.01S-99.99S 0.01S 0.01S-99.99S
          0.1S 0.1S-999.9S
          S 1S-9999S
          M 1M-9999M
          10s 10s-99990S
          0.1M 0.1M-999.9M
          0.1H 1M-999.9H
          H 1H-9999H
    Power Supply Toleransi 85-110% dirating voltase
    dirating voltase DC12V, DC24V, AC110V, AC220V, AC380V
    Akurasi tundha Control ≤0.3% ± 0.05S
    Contact Rating [email protected], [email protected](resistance)
    Teknik urip ≥10 7
    Life Listrik ≥10 5
    suhu sekitar -10 ℃ ~ 50 ℃
    Power boros ≤5W
    dhataran <2000m
    Size panel 48 x 48 x 100 (mm)
    Size bolongan 45 x 45 (mm)
    soyo tambah Metode Panel, Din alur

    Diagram urutan :

     fasfsa (2)

    Ukuran & bolongan Telpon:

     fasfsa (3)

    Wiring diagram :

    fasfsa (1)

    Gunakake  instruction:

    1.Set wektu tundha pisanan, banjur ngalih ing daya listrik.

    2.After wektu tundha wektu pesawat, ngirim surat ing kupluk protèktif, supaya kanggo pencet ngalih cepet banjur tumindak wektu.

    3. Yen mbukak saiki amba, kudu digunakake karo contactor.

    4. Nalika ngalih ing terminal ①③, posisi kontak bakal ngreset, nalika ngalih mati, wektu bakal miwiti karo nul, bisa nggunakake fungsi iki kanggo entuk fungsi Off-tundha (DH48S-2Z ora duwe fungsi iki).

    5. Gunakake fungsi ngaso minangka counter: (DH48S-2Z ora duwe fungsi iki), nalika ngalih ing terminal ①④, wektu iku ngaso, tampilan ditahan, nalika ngalih mati, wektu terus.

    6. Reset lan ngaso kabel, please nggunakake kabel tameng.

    7. Iku aja kokpenging, nambah voltase kanggo ngaso utawa ngreset terminal.

    8. nggunakake kahanan sing arep tanpa causticity, bledug, udan, Frost, kedhul lenga.

    9. Wigati: Prodhuk iki bisa tampilan full, didhelikake nul, count, Countdown.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    WhatsApp Online Chat !