Grosir SSR-80DA Single Phase AC Solid State Relay pabrik lan manufaktur | Taiquan Electric
Have a question? Give us a call: 86-13806605444

SSR-80DA Single Phase AC Solid State Relay

Short Description:

gambaran umum: The Solid State Relay (SSR) biasane digunakake ing peralatan antarmuka peripheral komputer, keren geni dadi panas Electric, peralatan panas, CNC machinery, peralatan Industrial automation, lampu sinyal, Stage kontrol cahya peralatan instrumen, Medical equipment, photocopiers, mesin Plastik, AC, mesin cuci, saliyane kimia, batu bara lan jeblugan-bukti liyane, Kelembapan, anti-karat duwe nomer akeh nggunakake, minangka sulih becik kanggo ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    gambaran umum:

    fasfsa (3)

    The Solid State Relay (SSR) biasane digunakake ing komputer tambahan peralatan antarmuka, keren geni dadi panas Electric, peralatan panas, CNC machinery, peralatan Industrial automation, lampu sinyal, Stage kontrol cahya peralatan instrumen, Medical equipment, photocopiers, mesin Plastik, conditioners Air, mesin cuci saliyane kimia, batu bara lan jeblugan-bukti liyane, Kelembapan, anti-karat duwe nomer akeh nggunakake, minangka sulih becik kanggo mlayu susul-susulan elektromagnetik, contactor AC. Wis fitur ing ngisor iki: 

     • input saiki Cilik,

     • reaksi cepet,

     • Ora gangguan,

     • urip Long,

     • Skin karo muka MCU PLC, 

     

    paramèter technical utama:

    Model: SSR- 80DA  (DC TO AC)
    load Saiki 80A
    load voltase 24-380VAC
    Control voltase 3-32VDC
    Control Saiki DC5-15mA
    on voltase ≤1.3VAC
    Off bocor Saiki ≤2mA
    On-mati Wektu ≤10mS
    Strength dielektrik Input - output - lantai ≥ 2500VAC
    Insulation Resistance 1000MΩ / 500VDC
    suhu sekitar -30 ℃ ~ 75 ℃
    soyo tambah Metode bolt tetep
    Instruksi karya LED
    bobot 135g

     

    Ukuran & ditahan Telpon:

    fasfsa (2)


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    WhatsApp Online Chat !