Duwe pitakonan? Menehi kita telpon: 86-13806605444

darmabakti kanggo automation industri

Zhejiang Taiquan Co., Ltd. dumunung ing Liushi Town of Wenzhou City kang misuwur kanggo perabot listrik. We are a profesional Produsèn lan supplier of controller suhu, sensor suhu, ngalangi relay negara, Silicon kontrol pengatur roltage, tampilan digital meter listrik (ac / dc Ampere, ac / dc Voltmeter, Phase, frekuensi, Power, Power Factor Meter) Programmable Intelligent meter, Multi-fungsi (jaringan) Power Monitor.

THE PID controller

PID controller wis ditampa sacara lan sing paling umum digunakake controller ing aplikasi industri amarga PID kontrol punika prasaja, nyedhiyani stabilitas apik lan cepet respon.

News

Desain dhewe BRAND

Kita uga bisa nyedhiyani OEM layanan Manufaktur kanggo pelanggan kabeh ndonya.

WhatsApp Online Chat !